KHL-joukkue Traktor Tsheljabinskissä pelaava Teemu Pulkkinen sai viime kauden joukkueensa, eli Lokomotiv Jaroslavlin puheenjohtaja Juri Jakovlevilta äskettäin vähintään erikoisen kuuloisen palautteen koskien menneisyyttä.

Suomalaishyökkääjä pelasi Lokomotivissa noin puolet viime kaudesta ihan kelpo-ottein. Hän summasi yhteensä 35 pelissä tehot 14+11=25 (+6), jäähyminuutteja kertyi siedettävät 24. Sen takia seuraavat kommentit kuulostavat vähintäänkin kummallisilta.

– Meidän pelaajiemme pitäisi olla kurinalaisempia, koska emme voi hävitä matseja typeriin jäähyihin, pamppu sanoi seuran nettisivuilla lisäten Pulkkisen olevan kuulemma vahva pelaaja.

– Nämä pelaajavalinnat voivat olla aina riskejä.

Tällä kaudella suomalainen on pelannut 13 matsia tehoin 7+4=11 (+4). Traktorissa jäähypenkki on kulunut kuuden minuutin edestä.

Pulkkinen ei kyllä mikää jäähymagneetti näytä olevan.