Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Swiss Leaguessa pelaava SC Langenthal on hankkinut korvaajan tiistaina loukkaantuneelle ja peräti kolme kuukautta sivussa olevalla tähtihyökkääjälleen Eero Elolle.

Seura on pestannut viime kaudella 46 runkosarjapelissä komeat 23+28=51 tehopistettä iskeneen 31-vuotiaan Elon paikkaajaksi Roope Rannan, joka kiekkoili viime kaudella Saksan DEL2-seura Dredsner Eislöwenissä ja iski 40 pelissä 30 (11+19) tehopinnaa.

33-vuotias Ranta debytoi uuden joukkueensa riveissä jo tiistain kierroksella. SC Langenthal on napannut alkukauden seitsemästä ottelustaan neljä voittoa.

SC Langenthal

@seit1946
🚨 MEDIENMITTEILUNG 🚨

Der SC Langenthal reagiert mit einer weiteren Verpflichtung auf den Ausfall von Eero Elo. Der 33-jährige Flügelstürmer Roope Ranta stösst per sofort zu den Oberaargauern.

👉🏻 Ganze Medienmitteilung: sclangenthal.ch