Ruotsalaislehti Expressenin artikkelin mukaan SHL-seura Luulaja etsii parhaillaan uutta puolustajaa riveihinsä. Yhdeksi vaihtoehdoksi on noussut kokenut suomalaispakki Sami Lepistö, joka on parhaillaan vailla joukkuetta.

Luulajan kausi on alkanut vaikeasti. Se on hävinnyt viidestä ensimmäisestä ottelustaan neljä viimeisintä ja pitää sarjataulukossa perää tällä hetkellä. Lisäksi joukkueen takalinjoilta Daniel Sondell sekä Pontus Själin loukkaantuivat hiljattain.

Joukkueen apulais-GM Ulf Engman kommentoi Lepistön nimen olleen mukana keskusteluissa, mutta enempää hän ei tahtonut kertoa.

– En halua kommentoida kenestäkään yksittäisestä pelaajasta, että kuinka kiinnostuneita me olemme, mutta hänen nimensä on tullut meille.

36-vuotias Lepistö oli mukana voittamassa maailmanmestaruutta keväällä 2011. Edelliset neljä kautta mies luuti Jokerien takalinjoilla.