Liiga tiedotti nettisivuillaan, että SaiPan Dominik Lakatos ja Tapparan Santtu Kinnunen ovat saaneet Liigassa tuntuvat pelikiellot.

aiPa-hyökkääjä Lakatos joutuu sivuun neljän pelin ajaksi. Treenikaudella peräti kahdeksan (5+3) pinnaa latonut, mutta runkosarjassa vain kolme syöttöpinnaa saalistanut pelaaja sai Oulussa pelatussa matsissa Topi Niemelän telomisesta 2+10-minuutin rangaistuksen. Niemelä ei onneksi loukkaantunut töötissä.

Kinnunen puolestaan on pois Tapparan puolustuksesta seuraavan viiden pelin ajan. KalPan Miikka Pitkänen oli kiskaissut pikkumustan juuri maaliin, kun pakki tööttäsi häntä ylävartaloon. KalPan kultakypärä oli tilanteen jälkeen tovin täysin ulapalla.

Kinnunen sai jo pelissä ulosajon päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Liigakausi jatkuu keskiviikkona:
HPK-Jukurit
KooKoo-Kärpät
Ässät-JYP