Saksa julkisti ensimmäiset olympiavalintansa – mukana kaksi NHL:n supertähteä

© Kuva: Getty Images

Saksan jääkiekkoliitto julkisti perjantaina ensimmäiset kolme maan olympiajoukkueeseen Pekingin kisoihin matkaavaa pelaajaansa.

Varsinkin kaksi nimeä listalta kestävät vertailun minkä tahansa kärkimaan ensimmäisiin valintoihin verrattuna, sillä mukaan nimettiin NHL:n kolmen kärkipelaajaan joukkoon lukeutuva Edmonton Oilersin megatähti Leon Draisaitl sekä NHL:n parhaimpiin maalivahteihin kuuluva ja kesällä Colorado Avalanchesta Seattle Krakeniin siirtynyt Philipp Grubauer.

Kolmas valinta on maan kaikkien aikojen lupaavimpana puolustajana pidetty vasta 20-vuotias Moritz Seider, joka aloittelee juuri ensimmäistä NHL-kauttaan Detroit Red Wingsin riveissä. Red Wings varasi Seiderin kesän 2019 varaustilaisuuden 1. kierroksen 6. vuorolla.

Useat kärkimaat ovat nyt julkistaneet ensimmäiset Pekingin joukkueen pelaajansa. Leijonien kolmikon muodostivat Mikko Rantanen, Sebastian Aho sekä Aleksander Barkov.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!