TPS:n ja Lauri Korpikosken tarinassa on riittänyt käänteitä. Vuonna 2018 turkulaisseura teki kuusivuotisen jättisopimuksen Korpikosken kanssa, ja kaikissa kanavissa rummutettiin, kuinka oma NHL-statuksen kasvatti tuotiin maailmalta kotiin.

TPS ei ole ollut Korpikoskelle kummoinen koti. Tunnelma on ollut jotain aivan muuta kuin lämmin tai pullantuoksuinen.

Viime keväänä kapteeni Korpikoski eristettiin seuran toiminnasta. Laitahyökkääjä joutui harjoittelemaan seuran A-nuorten kanssa. Julkisuudessa puhuttiin osapuolten välirikosta, ja että TPS yrittää kiemurrella eroon Korpikosken jättimäisestä sopimuksesta.

TPS on antanut huhumyllyn pyöriä villinä. Vasta vuoden 12. lokakuuta seura astui esiin ja vakuutti, että kenelläkään ei ole mitään hampaankolossa. Korpikoski on ainoastaan ollut loukkaantuneena ja nyt hän palaa taas joukkueen vahvuuteen.

Korpikoski ehti olla TPS:n vahvuudessa kolme päivää. Perjantaina hänen tiedotettiin siirtyvän lainasopimuksella ulkomaille. Kaikki oli siis hyvin, mutta kolmen päivän päästä osapuolet lähtivät eri teille. Voiko mihinkään luottaa, mitä seura kannattajilleen viestittää?

Oman mausteensa asiaan tuo, että TPS muokkasi Korpikosken kuvasta C-kirjaimen pois. Perusteluna oli, että joukkueen ainoa kapteeni on Juhani Jasu.

Joko TPS:llä on katkeruutta Korpikoskea kohtaan, tai sitten toimistolla aliarvioidaan fanien älykkyys. Photosopille on töitä, kun selviää, että C-kirjain olisi syytä poistaa myös Juhani Tammisen, Aki Bergin ja Hannu Virran pelipaidoista.

LUE MYÖS: TPS kaivaa taas omaa kuoppaansa! Lauri Korpikosken kuvan muokkaamisesta nousi kohu