Mikko Koskisen otteet ihastuttavat – maaginen torjunta nousi tapetille: ”En näe mitään syytä, miksi hän ei pelaisi huomennakin”

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä kuumiin liekkeihin pääseen Edmonton Oilersin 33-vuotias suomalaisvahti Mikko Koskinen on torjunut tällä kaudella kahdessa pelissä yhteensä reilun neljän erän ajan. Tekeminen on ollut mainiota, ja kumilätkät ovat pysähtyneet jopa 95,9 prosentin tarkkuudella. Päästettyjen maalien keskiarvo on huima 1,37.

Suomalainen sai äskettäin ylväitä kehuja joukkueensa nettisivujen jutussa.

– Koskinen esitti viime yön parhaan torjuntansa maalittomassa tasatilanteessa. Hän otti uskomattoman torjunnan viime kaudella 18 maalia tehneen Jakob Chychrunin vetoon.

Siitä alkoi Oilersin pelihuumori, ja se voitti Arizona Coyotesin lopulta peräti 5-1.

– Joukkueessamme oli havaittavissa paljon hyviä juttuja, mutta Koskinen torjui todella vakaasti, luotsi Dave Tippett komppasi.

– Mikko pelasi todella hyvin, ja haluaisin hänen nähdä pelaavan jatkossakin. Minun täytyy puhua maalivahtivalmentaja Dustin Schwartzin kanssa, ja teemme sitten lopullisen päätöksen. Hän pelasi nyt erittäin hyvin, enkä näe mitään syytä, miksi hän ei pelaisi huomennakin (lauantaiyönä).

Konkari on joukkueessa lähtökohtainen kakkosvahti kanadalaisen Mike Smithin perässä.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!