Mestiksen nettisivuilla tiedotettiin tiistaina, että Joensuun Kiekko-Poikien puolustaja Toivo Pennanen on saanut peräti viiden ottelun mittaisen pelikiellon. Se on seurausta viime viikon perjantaina pelatun KOOVEE-matsin tapahtumista.

Tällä kaudella yhden syöttöpisteen saalistanut hyvä peruspakki taklasi KOOVEE-pelin avauserässä tamperelaisten puolustaja Valtteri Ilomäkeä kovalla voimalla kupoliin saaden jo pelissä ison rangaistuksen ja pelirangaistuksen pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta.

Kun pelaajat marssivat suihkuun toinen ulosajettuna ja toinen osumaa ottaneena, jäi rangaistu Pennanen käytävälle odottamaan Ilomäkeä kaikesta päätelleen anteeksipyynnön tai voimien tarkistamisen vuoksi.

Kun Kiekko-Pojat pelaa seuraavat viisi ottelua aikavälillä 29.10.-19.11., venyy Pennasen paluu pitkälle marraskuuhun. JoKP on Mestiksessä kolmanneksi viimeisenä.