KalPa kaatoi perjantai-iltana kotonaan voittomaalikilpailun jälkeen Helsingin IFK:n loppulukemin 4-3. Ottelun suurin sankari oli kuopiolaisten paras pistemies Miikka Pitkänen.

25-vuotias hyökkääjä pääsi ampumaan ottelussa kaikkiaan neljä rangaistuslaukausta. Joka kerralla hän pisti kiekon rysään, ja vieläpä erilaisilla kikoilla. Yhden rankkarin hän pääsi laukomaan varsinaisella peliajalla avauserässä, kun taas voittomaalikilpailussa hän laukoi kolme kertaa kolmesta yrityksestä kiekon häkkiin, minkä myötä lisäpiste ottelusta jäi Kuopioon.

– Nyt meni aika selkäytimestä nuo rankkarit, katoin vaan missä on tilaa. Odotin vähän veskarilta ekaa liikettä ja se nyt onnistui tällä kertaa, Pitkänen kertasi huippuiltaansa C Morelle ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Pitkänen nousi voittomaalikilpailussa kohti maalia vasemmalta ja oikealta, ja viimeisteli kämmeneltä sekä rystyltä. Hän harhautteli näppärästi ja välillä myös laukoi vastustamattomasti kiekon verkkoon. Hän kuittasi haastattelussa viileästi monipuoliset suorituksensa:

– Joo, oli vähä erilaista, niin yleisö ehkä tykkää enemmän.

Kuopiossa olikin paikalla alkukauden ennätysyleisö, 3 536 katsojaa, jolle tarjoiltiin viihdettä koko rahan edestä.

– Oli kyllä tosi hieno pelata. Perjantai-illan huumaa parhaimmillaan, Pitkänen fiilisteli lopuksi.

Pitkäsen alkukausi on ollut loistava. Hän on parhaillaan koko Liigan pistepörssissä toisena, kun 18 otteluun ovat syntyneet tehopisteet 7+9=16.

Näet Pitkäsen kaikki neljä rankkarimaalia alta tai täältä.

𝐓𝐎𝐈𝐕𝐀𝐋𝐀𝐍 𝐃𝐀𝐓𝐒𝐉𝐔𝐊𝐈𝐍 𝐑𝐀𝐍𝐊𝐊𝐀𝐑𝐈𝐊𝐋𝐈𝐍𝐈𝐊𝐊𝐀 🙌

Neljä yritystä, neljä upeaa maalia. 🔥

Must watch.

Liiga-videot: mtvuutiset.fi/liiga I @CMoreSportFi

#KalPa #Liiga #Kuopio