Leijonien alle 20-vuotiaiden maajoukkue pelaa parhaillaan Ruotsissa järjestettävässä neljän maan turnauksessa. Lauantaina Leijonat nappasikin tyylikkään 3-0-voiton isäntämaa Ruotsista.

Avauserässä Roni Hirvonen aloitti maalinteon ylivoimalla Kasper Puution ja Aatu Rädyn syötöstä. Maalittoman toisen erän jälkeen Puutio osui niin ikään ylivoimalla päätöserässä, tähän maaliin syöttöpisteet merkattiin Hirvoselle ja Rädylle. Noin minuutti ennen loppua Hirvonen viimeisteli loppulukemat vielä tyhjiin Rädyn syötöstä.

Näin ollen Räty (0+3) ja Hirvonen (2+1) olivat mukana joukkueen jokaisessa osumassa. Puutio saalisti tehopisteet 1+1. Kukaan muu pelaaja ei päässyt pisteille ottelussa. Leijonien maalilla Juha Jatkola venyi nollapeliin ja torjui kaikkiaan 31 kertaa.

Avausottelussaan Nuoret Leijonat hävisi Venäjälle lukemin 6-3. Sunnuntaina joukkue kohtaa vielä Tshekin.