Vaasan Sport on vahvistanut puolustuskalustoaan. Yhdysvaltalainen Tyler Nanne liittyy joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella.

25-vuotias Nanne pelasi alkukauden IceHL-liigassa Bratislava Capitalsin riveissä, mutta joukkueen kausi päättyi jo aikaisessa vaiheessa sitä järisyttäneiden kuolemantapausten takia. Nanne ehti pelaamaan seurassa 14 ottelua pistein 3+3.

– ​​​​​​​Jouduimme reagoimaan loukkaantumisiin, sillä pakkiosastomme on kovilla tällä hetkellä. Nanne on hyvin liikkuva kiekollinen puolustaja, joka sopii tyyppinä meidän joukkueeseemme. Hän on pelannut jo alkukauden Euroopassa, joten isompi kaukalo on tuttu ja hänet saadaan nopealla aikataululla mukaan joukkueen toimintaan, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi seuran tiedotteessa.

Viime kaudella Nanne pelasi ECHL:ssä eli niin sanotussa farmin farmissa. 34 otteluun syntyivät tehopisteet 7+5=12.

Vaasan Sport

@VaasanSport
Tyler Nanne vahvistamaan Sportin puolustusta

​​​​​​​Tyler Nanne förstärker Sports försvar

🔥🦅❤️

vaasansport.fi/tyler_nanne

#VaasanSport #Liiga #TylerNanne