Oulun Kärpät on tehnyt 2+1-vuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Jesse Koskenkorvan kanssa. Näin ollen nuorukainen jatkaa seurassa vähintään kevääseen 2024 saakka.

22-vuotias Koskenkorva on pelannut läpi Kärppien junioripolun. Hän liittyi seuraan jo D-juniori-ikäisenä. Liiga-debyyttinsä hän pääsi tekemään jo kaudella 2016-17.

– Kossu on noussut tällä kaudella sille tasolle, jota on odotetukin, ja hän on tärkeä palanen joukkuetta. Kehityspotentiaalia löytyy myös tulevaisuutta silmällä pitäen. Lisäksi hänellä on johtajan ominaisuuksia, joita joukkueessa aina tarvitaan. Tästä esimerkkinä kapteenin rooli Kärppien A-nuorissa, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kommentoi seuran tiedotteessa.

Kahden viime kauden aikana Koskenkorva on pelannut noin puolet Liigan runkosarjasta. Tällä kaudella hän on vakiinnuttanut paikkansa pelaavasta kokoonpanosta ja pelannut pirteästi. 24 otteluun nuorukainen on viimeistellyt tehopisteet 4+8=12.