Tshekkihyökkääjät Jiri Smejkal sekä Lukas Jasek pelaavat todella kovaa Liiga-kautta uuden seuransa eli Lahden Pelicansin riveissä.

Viime viikolla kyseiset herrat olivat suorastaan mykistävän kovassa iskussa. Smejkal tehtaili kolmeen otteluun peräti tehot 3+7 ja Jasek iski myöskin kunnioitettavat pisteet 1+5. Jokainen ottelu päättyi myöskin Pelicansin voittoon.

Edellisessä ottelussaan Smejkal mässäili peräti pisteet 1+4 lauantaina SaiPaa vastaan, Jasekin säestäessä kolmella syöttöpisteellä. Kovan viikon myötä tshekkipelurit nousivat myöskin pistepörssin kärkipaikoille.

Jasek johtaa tällä hetkellä pistepörssiä. Hän on iskenyt 23 otteluun pisteet 5+22=27. Smejkal seuraa heti perässä toisena, kun 20 otteluun ovat syntyneet tehot 13+13=26. Jasek löytyy myöskin syöttöpörssin kärjestä, Smejkal puolestaan maalipörssin kärjestä.

Smejkal pelasi viime kauden Tapparassa. Hän on tehnyt tällä kaudella jo saman verran pisteitä kuin viime kaudella yhteensä. Jasek puolestaan aloitti viime kautensa kotimaassaan ja päätti sen AHL:ssä.