NHL-joukkue St. Louis Bluesin kokoonpanoon äskettäin murtautunut vuoden 2019 maailmanmestari Niko Mikkola on luutinut joukkueensa takalinjoilla ennen keskiviikkoyötä kuudessa pelissä pistein 1+0. Peruspakin tärkein lukema, tehotilasto näyttää komeaa numeroa +6.

Blues-luotsi Craig Berube jakoi äskettäin kehuja suomalaiselle puolustajalle ansaitusti.

Pelaaja on merkitty kokoonpanoihin Scott Perunovichin rinnalle, mutta jatkossa suomalainen saatetaan nähdä myös muilla paikoilla.

– Mikkola on pelannut hyvin. Hänen aggressiivisuutensa on tulossa esille. Hän katkaisee vastustajan peliä aggressiivisuudella ja mailalla. Olen tykännyt Mikkolasta tähän asti.‌

Pakki on summannut uransa 45 NHL-pelissä pisteet 2+4=6. Tällä kaudella Mikkola on ollut vain taalaliigan mukana, eikä hän menneen sesongin tavoin ole piipahtanut AHL:ssä San Antonio Rampagen väreissä.