Monia kieltoja ja petettyjä lupauksia – Ilveksen faniryhmältä turhautuneen oloinen status uudesta kotihallista: ”Harmi homma”

© Kuva: Velimatti Lehmusvuori

Tappara ja Ilves korkkaavat uuden kotiareenansa perjantaina ja lauantaina Liigan tuplakohtaamisissa. Hakametsän korvaavaa Nokia Arenaa on hehkutettu – eikä taatusti suotta. Näiden lisäksi esillä on myös lukuisia epäkohtia, joita Ilveksen faniryhmä Osasto 41 perkasi Facebook-sivuillaan.

Ryhmä on saanut statuksen mukaan erilaisia ohjeistuksia ”huippumoderniin areenaan liittyen”.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FOsasto41%2Fposts%2F5111911938842250&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”271″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Osasto 41 halusi huomauttaa, ettei Ilveksellä ole mitään tekemistä kieltojen ja lupausten rikkomisten kanssa.

– Meillä on ollut koko ajan erinomainen keskusteluyhteys toimiston suuntaan ja olemme pyrkineet yhdessä luomaan mahdollisimman hyvät olosuhteet kannattajatoiminnan kasvamiselle. Kaikki kritiikki kohdistuu areenan porukkaan, rakennuttajaan ja viranomaisiin.

Mutta siitä kritiikistä.

– Yli 1×1 metrin liput kielletty. Lippujen heiluttaminen muulloin kuin maalin jälkeen kielletty. Tifot kielletty, seisominen kielletty, status alkoi.

Sen mukaan toteutumatta jäivät banderolliaita, capotorni, varastotila sekä tifojen esittämistä parantavat välineet.

– Toivottavasti valoshow’t ja kovien laukausten äänitehosteet toimivat kuten pitää.

Osasto 41:n mukaan jo nyt on tiedossa, että kannattajatoiminnan olosuhteet Hakametsään verrattuna, jossa seura sai toteuttaa omannäköisensä ottelutapahtuman, ovat erittäin radikaalisti huonommat.

– Harmi homma.

Totuus valkenee siis perjantaina, jolloin uusi areena korkataan ensimmäisen paikallispelin merkeissä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.