TPS kertoi kotisivujensa uutisessa, että joukkue on tehnyt kolme jatkosopimusta seuran tulevaisuuden nimien kanssa. Turussa jatkavat maalivahti Eetu Anttila ja puolustaja Ruben Rafkin seuraavat kaksi kautta, hyökkääjä Aarne Intosen lappu kattaa ensi kauden.

– Nämä pelaajat haluavat rikkoa urheilullisia rajojaan kasvattajaseurassaan ja tavoitella TPS:lle menestystä. Mielestämme se on mahtava asia! Kolmikon vahvasti alkanut Liiga-taival saa jatkoa ja olemme tehdyistä sopimuksista todella innoissamme, HC TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama viestitti.

Kolmikon pelaajat ovat onnistuneet tällä kaudella odotuksiin nähden hienosti. Anttila on torjunut tällä kaudella kuudessa liigapelissä prosentein 93,3. Rafkinin saldo 26 ottelussa on 4+2, Intonen on summannut samassa pelimäärässä pisteet 4+4.

Turkulaisseura lähti uuteen viikkoon liigakärkenä neljän pisteen erolla sarjakakkoseen Pelicansiin ja muihin tasapisteissä seuraaviin.