Patrik Laine palasi ensimmäistä kertaa Columbus Blue Jacketsin jääharjoituksiin loukkaantumisensa jälkeen. Harjoitusten jälkeen Laine kertoi NHL.comille tuntemuksiaan isänsä Harrin kuoleman jälkeen.

– Hän on aina ollut ykkösfanini ja -tukijani. Ei sillä, etteivätkö äitini ja siskoni ja muut olleet, mutta lätkä oli meidän juttumme ja intohimomme. En todellakaan olisi tässä ilman häntä ja hän aina katsoi kaikki pelini siitä asti, kun olin lapsi. Hän heräsi joka yö katsomaan NHL-pelini Suomesta, joten tämä on todella rankkaa. Menetin parhaan ystäväni, se on rankkaa, Laine kertoi.

– Tämä on ollut meille kaikille vaikeaa. En voi puhua kenenkään muun puolesta, mutta voin sanoa, että kaikilla on ollut pari todella rankkaa viikkoa niin kuin minullakin. Mutta asian kanssa pitää pystyä tulemaan toimeen, ja mietin kaikkia hyviä muistojani hänestä. Kaikki kaipaavat häntä.

Jäälle pääseminen on Laineelle iso helpotus.

– Tämä on ollut elämäni vaikeinta aikaa, se on selvä. Asiaa on ollut vaikeaa käsitellä ja se on yhä kesken, mutta minua auttaa olla täällä ja että minulla ainakin on jotain tekemistä päivisin ja jotain mitä odottaa.