TPS on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Roni Allenin kanssa.

23-vuotias Allen pelasi joukkueessa lainalla kahdessa ottelussa ennen joulutaukoa. Niissä otteluissa hän iski yhden maalin. Alkukausi sujui Mestiksessä TUTOn riveissä, jossa 23 otteluun syntyivät pisteet 3+8=11.

– Tässä tilanteessa, jossa puolustuksesta puuttuvat pitkäaikaistoipilaat Aleksi Anttalainen, Valtteri Pulli sekä Sisu-Petteri Lehtonen, tarvitsimme takalinjoille lisähankinnan. Lisäksi Ruben Rafkin ja Eemil Viro ovat nuorten MM-kisoissa, kertoo TPS:n urheilujohtaja Rauli Urama seuran tiedotteessa.

– Roni esiintyi kahdessa ottelussa ennen joulutaukoa sellaisella ilmeellä ja identiteetillä, jota seurasimme tyytyväisinä. Siksi etenimme vahvasti siihen suuntaan, että saisimme hänet puolustukseemme loppukauden ajaksi, jatkaa Urama.

Allen on pelannut Liiga-urallaan myöskin JYPissä. Tilillä on 127 Liiga-ottelua tehopisteillä 6+12=18.