Edmonton Oilers on yhdeksän ottelun tappioputkessa. Monen syyttävä sormi osoittaa maalivahti Mikko Koskista, joka on päästänyt kauden mittaan useita helppoja maaleja.

Viime yön ottelun jälkeen päävalmentaja Dave Tippettkin syljeskeli Koskisen päälle. Hän vieritti lehdistötilaisuudessa tappion suomalaisvahtinsa niskaan.

Koskinen on saanut paljon vihaa osakseen, mutta puolustajiakin vielä löytyy. NHL-toimittaja Jeff Veillette nousi suomalaisen tueksi Tippettin tylytyksen jälkeen. Toimittajalla oli paljon tiukkaa asiaa Edmonton-valmentajalle.

– 1. Älä ikinä vedä maalivahtiasi viemäristä alas 2. Älä todellakaan vedä maalivahtiasi viemäristä alas, jos hän on ollut tandemin parempi puolisko ja puolustat toista jätkää 3. Älä todella TODELLAKAAN vedä maalivahtiasi viemäristä alas, jos joukkueesi on hävinnyt 12 matsista kymmenen, ja ainoat voitot tulivat silloin, kun olit karanteenissa, Veillette tykittää.

– Oilers myös hävisi 6-5 uudenvuodenaattona, kun Mike Smith oli maalissa ja Tippett puolusti häntä jämäkästi. Tänään Edmonton teki yhden maalin ja hän heittää Koskisen bussin alle?