Tuomarifarssi NHL:ssä! Miro Heiskanen koki tylyn oikeusmurhan: ”Tämä on syvältä”

Toni Tuomala
Dallas Stars v Detroit Red Wings
Kuva: Getty Images

Dallas Starsin suomalaispuolustaja Miro Heiskanen tunnetaan jäänviileänä pelaajana. Viime yön tuomaritoiminta sai hänet käymään kuumana kuin hellankoukku.

Dallas johti otteua St. Louis Bluesia vastaan 1-0, kun ottelua oli yksi minuutti jäljellä. Dallas oli alivoimalla, mutta Heiskanen sai kiekon itselleen ja oli purkamassa sitä ulos omalta alueelta.

Vastustajan Brayden Schenn oli kaatunut jäähän ja otti Heiskasen mailasta kiinni estäen purun. Hän repi vielä Heiskasen jään pintaan ja St. Louis sai kiekon itselleen. Heiskanen kosti iskemällä Schenniä mailalla sormille, ja tästä tuomaristo nosti heti käden ylös.

Blues iski maalin vain hetkeä myöhemmin. Koska Dallas oli jo alivoimalla, tarkoitti Heiskasen jäähy alivoiman jatkumista maalista huolimatta. St. Louis iski lopulta 2-1 voittomaalin Jani Hakanpään kautta maaliin.

Heiskanen tylytti tuomaristoa ottelun jälkeen.

– Se oli mielestäni todella huono ratkaisu heiltä. Minut kampitettiin kulmassa, ja he vihelsivät minulle huitomisjäähyn. Okei, se ehkä oli huitominen, mutta se oli aika selvä kampitus kulmassa ennen sitä, Heiskanen tilitti.

– Tämä on turhauttavaa. Tämä on syvältä. Pelasimme mielestäni todella hyvin, ja he tekivät tuon lopussa.

Voit katsoa Bluesin maalit alta.

LUE MYÖS: Unelmien NHL-debyytti! Liiga-vahti torjui välittömästi nimensä historiankirjoihin

SUOMI-USA – LEIJONAT ANTAA MYRSKYVAROITUKSEN ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tarjolla on viiden tähden peli-idea, joka täytyy pelata heti!

LUNASTA LEIJONILLA
  • Luetuimmat
  • Uusimmat
10 euroa pelirahaa