Pekingin olympialaiset käynnistyvät ensi kuussa, mutta vielä tässä vaiheessa ei ole tietoa miesten jääkiekkomaajoukkueiden kokoonpanoista.

Siitäkin huolimatta tshekkiläistoimittaja Robert Zaruba on jo tehnyt oman listauksensa viidestä pelaajasta, joita kannattaa erityisesti tarkkailla turnauksessa.

Toimittajan mielestä olympialaisten mielenkiintoisin seurattava on KHL-supertähti Vadim Shipatshjov, joka on johtanut jo pitkään KHL:n pistepörssiä. Huipputehokas hyökkääjä on terveenä ollessaan Venäjän joukkueen kirkkain tähtipelaaja.

Heti toisena listalla on Vitjaz Podolskin Niko Ojamäki, joka johtaa KHL:n maalipörssiä 29 osumalla. Tulikuuma hyökkääjä tulee pelaamaan olympialaisissa varmasti isossa roolissa, kuten aiemmin tällä kaudella EHT-turnauksissa.

Listauksen muita pelaajia ovat maalivahti Lars Johansson (Ruotsi), keskushyökkääjä Michael Spacek (Tshekki) ja keskushyökkääjä David Krejci (Tshekki).