NHL-kautensa hyvin aloittaneesta Ukko-Pekka Luukkosesta kurja uutinen

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabres -vahti Ukko-Pekka Luukkosen urakka jäi kesken keskiviikon vastaisena yönä jo avauserässä pelissä, jossa Tampa Bay Lightning juhli 6-1-voittoa. Pelaajan kerrottiin kärsivän alavartalovammasta.

Tämän kauden pirteästi aloittanut, kiekkoja 91,7 prosentin tarkkuudella kopannut Luukkonen on sivussa NHL:n nettisivujen mukaan määrittelemättömän ajan. Se on kuitenkin tiedossa, että suomalaistorjujan tilaa tarkkaillaan viikko viikolta.

Nuorten maailmanmestarin tilalle tolppien väliin tuli Malcolm Subban, joka meni hänkin samoihin aikoihin Luukkosen kanssa sairastuvalle.

Subban kärsii ylävartalovammasta, ja tämän tilaa tarkkailaan kuukausittain. Sivussa on saman syyn takia myös Craig Anderson.

Nyt Buffalon maalivahtitandemin muodostanevat Aaron Dell sekä sopimuksen joukkueen kanssa taannoin tehnyt Michael Houser. Joukkueen maalilla on käynyt tällä kaudella peräti viisi kassaria.

Sabres on kerännyt pisteitä itäisen konferenssin joukkueista 14:nneksi eniten ja kahdeksanteen sijaan matkaa on jo 16 pinnaa. Sen kausi jatkuu yöllä Nashville Predatorsia vastaan.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.