Vaasan Sportin tiistaipäivä oli täynnä tapauksia, jotka joukkue haluaa varmasti unohtaa mahdollisimman nopeasti. Joukkue matkusti Tampereelle Tapparan vieraaksi ja kärsi ruman 7-1-tappion. Joukkue onnistui laukomaan ottelussa ainoastaan 12 kertaa.

Eikä siinä vielä kaikki, nimittäin Sport-hyökkääjä Jonne Virtanen kirjoitti Twitter-tilillään, että joukkue ei saanut ollenkaan ruokaa Tampereella ottelun jälkeen. Tapana on, että kotijoukkue tarjoaa vierailijoilleen ruuat pelin jälkeen.

Jos Virtasen twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

MTV:n tietojen mukaan Sportin joukkueelle oli tilattu ruuat Nokia Arenan ravintolasta, mutta sitä ei oltu kuitenkaan valmistettu. Tapparan joukkueenjohtaja Aki Näykki kommentoi MTV:lle, että informaatio ei ole jossain kohtaa kulkenut niin kuin pitäisi.

– Tapparalla ei ole ollut tietoa, että vierasjoukkue ei ruokaa saa. Jossain kohtaa on informaatiokatkos käynyt, ja on tietysti valitettavaa, että niin on päässyt käymään, Näykki sanoi.

Näykki on pahoitellut tapahtunutta myöskin vaasalaisryhmän suuntaan:

– Sportin joukkueenjohtajan (Johannes Nygård) kanssa tunnemme toisemme hyvin. Pahoittelin hänelle sitä syvästi ja pyysin välittämään pahoittelut päävalmentajalle. Meidän puolestamme ollaan pahoillaan. Ikävää, että noin käy, eikä tietysti saisi käydä.

Sport on tällä hetkellä Liigassa sijalla 12. Se on voittanut edellisestä kymmenestä ottelustaan kolme.