NHL-kauden toisen ottelunsa pelanneen Boston Bruinsin Tuukka Raskin urakka ei Carolina Hurricanesia vastaan ottanut sujuakseen. Canes korjasi pisteet peräti lukemin 7-1, ja Rask antautui avauserässä viidesti. Samalla katkesi Bostonin viiden ottelun voittoputki.

https://www.youtube.com/watch?v=Uwo-lD_MUvE

Raskin selän taakse taotuista maaleista ensimmäisen iski Teuvo Teräväinen (1+1) ja kaksi seuraavaa Jesperi Kotkaniemi (2+0). NHL-askiin palanneen savonlinnalaisen Stanley Cup -voittajan torjuntaprosentti näyttää kahden matsin jälkeen lukemia 82,05 ja päästettyjen maalien keskiarvo mallia 5,27.

Suomalainen sanoi seuransa kotisivuilla pelin jälkeen, ettei hän usko pelaamattomuudella olleen tekemistä heikon illan kanssa.

– Lumipallo alkoi pyörimään väärään suuntaan. Otin hyvän torjunnan ja sitten he tekivät maalin. Olin jonkun puoli sekuntia myöhässä. Se on asia, jota on työstettävä ja siirrettävä peliin.

Toisaalta pelimäärän kasvaminen auttanee jatkossa. Lisäksi kuuden maalin tappio on huuhdeltu pois mielestä.

– Jatkossa meininki paranee. Toivottavasti seuraavalla kerralla tämä sujuu paljon paremmin.

– Luotamme prosessiin. Meidän on tehtävä sitä joukkueena ja minun yksilönä.

Tappio katkaisi Bostonin viiden ottelun voittoputken. Joukkue on kerännyt pisteitä itäisen konferenssin vertailussa kahdeksanneksi eniten.