Urallaan neljä MM-mitalia ja kaksi olympiapronssia voittanut ex-hyökkääjä Venla Hovi lataa Twitter-tilillään suorat sanat tähtivahti Noora Rädyn pudottamisesta ulos Suomen Pekingiin matkaavasta olympiajoukkueesta.

Hovi on usean muun pelaajan tavoin asettunut päävalmentaja Pasi Mustosen ja Rädyn välisessä riidassa maalivahdin puolelle.

– Olen todella iloinen kaikkien valittujen puolesta ja he ovat sen valinnan varmasti ansainneet. Mutta kyllä v*tuttaa Noora Rädyn puolesta. Hän ei ole ollut joukkueen yhtenäisyyden esteenä ikinä, päinvastoin. Ja valmentajalla kunnioitus muitakin maalivahteja kohtaan hakusessa, Hovi lataa.

Lue lisää paljon mediahuomiota saaneesta kohusta alta.

LISÄÄ AIHEESTA:

Näkökulma: Pasi Mustonen ei loukannut vain Noora Rätyä – myös olympiajoukkueen varavahteja nöyryytettiin

Miksi Noora Räty ei ole olympiajoukkueessa? Näin Naisleijonien päävalmentaja Pasi Mustonen kommentoi