Boston Bruinsin suomalaispakki Urho Vaakanainen on saanut NHL-kaudelleen upean alun. Kauden seitsemän ottelua ovat tuoneet tehot 0+4 ja joukkuekin keikkuu Atlantin divisioonassa neljäntenä.

Vaakanainen ei säästellyt sanoissaan puhuessaan kaudesta Bostonin videohaastattelussa. Hän tietää tilanteen, ja puhe oli ylvästä – ansaitusti. Juttu löytyy myös NHL:n nettisivuilta.

x - Boston Bruins

@NHLBruins
🎥 Urho Vaakanainen on his six-game stint with the #NHLBruins so far: "I've been playing good hockey all year, building confidence in Providence and just been doing that same thing up here. When you play good, you build some confidence…it’s been pretty good."

– Olen pelannut hyvää kiekkoa koko kauden. Olen saanut hyvin itseluottamusta Providencessa, ja olen jatkanut samaan malliin täällä. Hyvät otteet tuovat itseluottamusta.

Toki petraamistakin on, mutta niin on kaikilla huippukiekkoilijoilla aina. Vaakanainen on pelannut taalaliigassa yhteensä vasta 23 ottelua, mutta jutuista verrattaista vähäistä kokemusta ei näe.

– Minun pitää ainakin käyttää jalkojani enemmän ja toimittaa kiekkoa paremmin maalille. Minun täytyy pystyä pelaamaan paremmin hyökkäyssuuntaan. Olen pitänyt pelistäni tähän mennessä, ja nyt yritän vain rakentaa sen päälle.

Bruinsin kausi jatkuu lauantai-iltana Winnipeg Jetsiä vastaan.