Tshekin Pekingin olympialaisiin valmistautuva maajoukkue törmäsi välittömästi todelliseen koronapommiin joukkueen kokoonnuttua ensimmäistä kertaa yhteen Prahassa.

Maan jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Filip Pesan vahvisti perjantaina, että kaikkiaan kuusi joukkueen pelaajaa on antanut positiivisen koronatestituloksen olympialeirityksen yhteydessä. Kaikki positiivisen tuloksen antaneista pelaajista saapuivat joukkueeseen KHL:stä. Jokainen tartunnan saaneista pelaajista on päävalmentajan mukaan oireeton.

Tshekin joukkue valmistautuu kisoihin omassa hotellikuplassaan maan pääkaupungissa Prahassa. 24 pelaajaa sisältävään joukkueeseen on lisäksi mahdollista nimetä tarvittaessa korvaavia pelaajia 30 pelaajan reservistä.

Pekingin kisojen miesten jääkiekkoturnaus käynnistyy 9. helmikuuta.

Löydät Tshekin olympialaisiin lähtevän joukkueen nimilistan täältä.