Viime kauden päätteeksi Suomen mestaruutta juhlinut Lukko on saanut vähintään tukalan syksyn jälkeen koneensa käyntiin Liigassa vastustajien kannalta pelottavan väkevästi. Raumalaiset ovat voittaneet jo 11 ottelua putkeen.

Tulikuuma putki alkoi KooKoota vastaan 11. joulukuuta, eikä loppua ole näkynyt. Liito on seuran ennätys ja liigahistorian aikana ainoastaan viisi joukkuetta on pystynyt parempaan kyseisessä kategoriassa.

Pisin voittoputki on Kärppien 17 ottelun liito syksyltä 2013. Perässä komppaavat Ässät (14), TPS (12), TPS (12), HPK (12), Blues (12) ja 11 peräkkäisen voiton Jokerit ja HIFK.

Syksyllä jopa alemman pudotuspelipaikan alla taapertanut Lukko on nyt Liigassa viidentenä 63 pisteen turvin. Tulikuuma HPK tosin seuraa sijaa alempana kahden pisteen päästä ja yhden matsin vähemmän pelanneena.