Pelicansin maalivahti Emil Larmi hermostui viime viikon tiistain kotiottelussa Lukkoa vastaan totaalisesti. Hän löi mailansa palasiksi maalinsa tolppaan, kun Lukko iski ylivoimalla lukemat 4-0:aan. Larmille tuomittiin tilanteesta kahden minuutin käytösrangaistus. Videon tilanteesta voit katsoa täältä. Lukko vei ottelun lopulta 6-1.

Tilanne sai omalla tavallaan jatkoa vielä viikonloppuna ja se jatkui myös tämän viikon alkupuolelle. Kuusivuotiaan Eemil-pojan vanhemmat ottivat yhteyttä Larmiin seuraavasti:

– Meiltä löytyy useampi teikäläisen tosifani, mutta eilen herra 6v:n fanius meni hieman överiksi.. Hän oli pihalla pelaamassa ”lätkää” säbämailalla ja pallolla. No mitä 6v sitten keksii kun jotain sikamageeta täytyy keksiä ja näyttää isoveljelleen.. ja koska Emil Larmi..

– No hän pistää säbämailan katki maalitolppaan.. sitten tulikin itku ettei voi vedellä, eikä varamailaa vaan olekaan olemassa..

Tähän Larmi reagoi välittömästi Twitter-tilillään kyselemällä, mistä pojalle saataisiin uusi peliväline. Vielä saman päivän aikana Larmi päivitteli, että asia on hoidossa ja korvaava maila on tulossa.

Parin päivän kuluttua Larmi julkaisi tilillään kuvan yhdessä nuoren faninsa kanssa, jossa tällä on yllään Pelicansin paita ja pipo sekä kädessään uusi salibandymaila.

– Ja tarina saatu onnelliseen loppuun, eikä siinä lopulta kauaa mennyt! Larmi kirjoitti kuvan yhteyteen.

Ensimmäistä kauttaan Pelicansia Liiga-tasolla edustava 25-vuotias Larmi on pelannut tällä kaudella 25 ottelua torjuntaprosentilla 91,5%.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.