Rauman Lukko tiedottaa, että joukkueen puolustaja Vili Laitinen siirtyy lainalle italialaisseura HC Pustertalin riveihin. Lainasopimus kestää Liigan siirtorajan loppuun eli maaliskuun ensimmäiseen päivään saakka. Lukolla on kuitenkin oikeus kutsua Laitinen takaisin riveihinsä tarvittaessa aiemminkin.

Pustertal pelaa Keski-Euroopan monikansallista IceHL-liigaa. Joukkueen päävalmentajana toimii TPS:n hopealle viime keväänä luotsannut Raimo Helminen. Joukkueessa pelaa myöskin suomalaishyökkääjä Jasse Ikonen.

22-vuotias Laitinen on pelannut tällä kaudella Lukossa 25 ottelua tehoin 0+1. Kaikkiaan hän on kirjauttanut Liiga-urallaan 112 pelattua ottelua ja niihin tehopisteet 2+11.

Lukon tiedotteen mukaan Laitinen matkusti Italiaan eilen sunnuntaina, joten hän on liittynyt välittömästi uuden joukkueensa vahvuuteen. Tiedotteessa kerrottiin myös, että lainasopimuksen myötä puolustaja saa juuri loukkaantumisesta toivuttuaan peliminuutteja kevään tosikoitoksia varten.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Vili Laitinen lainalle italialaisseura HC Pusteraliin

Uutiseen ⬇️
raumanlukko.fi/uutiset/vili-l…

#JokaPäivä #Lukko #Liiga