Boston Bruinsin tolppien väliin pitkän tauon jälkeen tammikuusa palannut Tuukka Rask ehti torjumaan vain muutamissa otteluissa ennen tuoreinta loukkaantumista.

Nyt pelaajan tauon pituudesta irtosi lisätietoja NHL:n nettisivujen jutussa. Lonkkaleikkauksessa vajaat vuosi sitten käynyt savonlinnalainen ei palaa askiin ainakaan ennen ensi viikkoa. Toki Bruinskaan ei ole peleillä enää tällä viikolla.

– Kun hän joutui sivuun vierasputken aikana, emme ajatelleet hänen olevan valmis pelaamaan Seattle Krakenia vastaan. Se olisi kova pyyntö poissaolon jälkeen, joten hän voi yhtä hyvin huilata tauon ajan ja päästä taas kuntoon, Bruinsin päävalmentaja Bruce Cassidy sanoi tiistaina.

Bruinsilla alkoi Seattlesta irronneen 3-2-voiton jälkeen tähdistöottelutauko. Joukkue on irti seuraavan kerran tasan viikon kuluttua.

– Arvaukseni on, että leikkauksella on vielä jälkiseuraamuksia, jotka tuntuvat enemmän nyt kun hän on pelannut enemmän. Vain hän itse tietää, kuinka paljon se estää häntä tuntemasta oloaan täysin normaaliksi maalilla, luotsi sanoi lisäten, että pelaajan tilasta tiedetään lisää tauon jälkeen.

Raskin paluu taalaliigajäille on ollut vähintään takkuinen. Pikkumustat tarttuivat tammikuun neljässä pelissä vain 84,44 prosentin varmuudella.