Jääkiekko on Turkissa pienehkö laji, ja sen voi kenties päätellä maan pääsarjan perustilastoista. Runkosarja huipentui kuun taitteessa, ja sen ykkönen Erzurum kellisti päätöspelissään Izmirin totaalisen löylytyksen jälkeen numeroin 48-2.

Erzurum oli jokaisessa erässä tulikuuma, mutta etenkin kolmoserä oli melkoista tulitusta: 15-0, 11-0 ja 22-2. Erzurum voitti runkosarjan 14 pelistään 13 maalierolla 187-40. Hurja oli myös kakkoseksi päätyneen Buz Adamlarin maaliero 109-39.

Toisesta ääripäästä löytyi runkosarjan jumbo Izmir, joka ei kerännyt yhtäkään pinnaa. Maaliero näytti 14 matsin jälkeen lukemia 19-249.

Jääkiekkotilastoihin erikoistuneen Eliteprospectsin mukaan pistepörssin voitto meni Erzurumin Denis Sanderille, joka takoi 14 pelissä 52 maalia ja 79 pinnaa, tehotilasto näytti lukemaa +74. Joukkueen pelaajat veivätkin pistepörssissä peräti viisi ensimmäistä sijaa.