Kiekkopiireissä on viime viikkoina riittänyt paljon keskustelua rajoitustoimista. Tapahtuma-alan rajoituksia on höllennetty, mutta katsomoihin yleisöä ei saa tuttuun tapaan ottaa. Esimerkiksi HIFK:n peliin voidaan ottaa rajoitusten puitteissa 500 katsojaa.

HIFK:n urheilutoimenjohtaja Tobias Salmelainen kommentoi kärkkäästi rajoituspäätöksiä ja niiden hoitamista Twitterissä.

– 2.2.2022 Sanna Marin ilmoitit että 14.2. poistuu tapahtumarajoitukset. AVI ei ollut eiliseen mennessä saanut ohjauskirjettä. Miten nämä jäävät aina matkalle? Jokainen päivä maksaa aivan liikaa tapahtuma-alalle. 2 vuotta katsottu teidän teatteria asian ympärillä. RIITTÄÄ JO, Salmelainen kirjoittaa.

Myös Pelicans kritisoi yleisörajoituksia. Lahtelaisseuralla käytössä olivat hieman pehmeämmät vaikuttamisen keinot, kun seura julkaisi asiasta meemin. Voit katsoa sen jutun lopusta.

Tobias Salmelainen

@TSalmelainen
2.2.2022 @MarinSanna ilmoitit että 14.2 poistuu tapahtumarajoitukset.@AVItwiittaa ei ollut eiliseen mennessä saanut ohjauskirjettä. Miten nämä jäävät aina matkalle?Jokainen päivä maksaa aivan liikaa tapahtuma-alalle.2 vuotta katsottu teidän teatteria asian ympärillä.RIITTÄÄ JO!

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Kiekkokevät. Isot panokset. Paikallispeli.

@AVItwiittaa
#PelicansFi #Liiga #HPK #HIFK