Ilves on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ivan Nikolishinin, 25, kanssa.

Nikolishin on pelannut kolmen viime kauden aikana KHL:ssä Severstal Tšerepovetsin, Kunlun Red Starin ja Amur Habarovskin joukkueissa. Pelejä on kertynyt 127 ottelua ja niissä hän on iskenyt tehot 19+31=50.

Tällä kaudella Nikolishin on pelannut Amur Khabarovskissa ja nakuttanut 39 ottelussa tehot 8+11=19.

– Olemme kartoittaneet joukkueemme pelitapaan sopivaa vahvistusta ja uskomme nyt löytäneemme etsimämme pelaajan. Ivan Nikolishin omaa luontaiset ominaisuudet hyökkäyspeliin ja pystyy tekemään ympärillään olevista pelaajista parempia. Hänen pelaamisensa pohjautuu taitoon, tempoon ja luonteeseen. Hän on erinomainen ylivoimapelaaja, joka viihtyy sekä keskushyökkääjänä että laitahyökkääjänä, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

LUE MYÖS: Oho! Kanada vaihtaa päävalmentajaa kesken olympiakisojen