Pohjoismaiset pankit ovat tulleet ryminällä myös Suomen markkinoille. Uudet tulokkaat ovat ravistelleet vanhoja rakenteita ja näin suomalaiset kuluttajat saavat yllättävää hyötyä.

Suomessa lähes jokainen on ainakin yhden perinteikkään, suomalaiseksi mielletyn pankin asiakas. Pankki- ja rahoitusala on ollut viime vuosina huomattavan murrosvaiheen keskellä, ja helppokäyttöiset sähköiset palvelut ovat mahdollistaneet uusien koti- ja ulkomaisten pankkien murtautumisen Suomen markkinoille.

Kiristynyt kilpailutilanne on tietenkin eduksi kuluttajille, ja näin myös sinä voit hyötyä täysin uudenlaisten pankkien tuomista mahdollisuuksista. Vai miltä kuulostaisi toinen luottokortti, jonka kerryttämillä pisteillä lennät etelän lämpöön?

Pankkiasiakkuutesi hajauttaminen antaa työkaluja ja turvaa erilaisiin arjen tilanteisiin, ja joista voit vuositasolla hyötyä satojen tai jopa tuhansien eurojen edestä.

Käytä erikoisedut tehokkaammin

Asiointi vain oman pankin kanssa laina-, maksukortti- ja laskutusasioissa on monelle tuttu ja turvallinen tapa. Samalla käyttämättä kuitenkin jää monia rahanarvoisia etuja.

Esimerkiksi paljon matkustava on tottunut käyttämään luottokorttia, mutta lentopisteet ja lounge-edut jäävät ehkäpä käyttämättä. Hankkimalla vuosimaksuttoman luottokortin pankilta olemassa olevan korttisi rinnalle, pystyt paremmin hyödyntämään kumppaniyritysten sinulle tarjoamia erikoisetuja.

Ruotsalaiset ja norjalaiset pankit ovat maailmalla hyvin verkostuneita ja voivat tarjota pääsyn erilaisiin bonusohjelmiin. Esimerkiksi Bank Norwegianin luottokorttia käyttämällä kerrytät Norwegian-lentoyhtiön asiakaspisteitä. Voit siis parhaassa tapauksessa kustantaa lomamatkasi lennot vain käyttämällä luottokorttia säännöllisesti vuoden ympäri, vaikkapa ruokaostoksia tehdessäsi.

Digitaalinen vallankumous puhelimessasi

Rahoitusalan digitalisaatio on mahdollistanut paitsi uusien rahoitusyhtiöiden murtautumisen Suomen markkina-alueelle, myös täysin uudenlaisten tuotteiden tarjonnan. Täysin virtuaalinen, älypuhelimen kautta toimiva luottokortti on tästä erinomainen esimerkki.

Voit ryhtyä uuden Pohjoismaisen pankin asiakkaaksi täysin sähköisesti, sillä liittyminen ja asiointi tapahtuvat sataprosenttisesti verkon välityksellä. Virtuaalista luottokorttia ei tarvitse odotella tai kantaa lompakkoa täyttämässä, vaan se kulkee aina huomaamatta puhelimessasi. Vuosimaksuttoman kortin avulla voit maksutta laajentaa korttien käyttömahdollisuuksia ja saat lisäturvaa.

Mitä jos pääasiallinen luottokorttisi katoaa tai vioittuu? Entäpä jos korttisi ei käykään maksuvälineenä uudessa kaupassa tai ulkomailla? Hankkimalla vaihtoehtoisia maksuvälineitä turvaat maksukykysi myös yllättävissä tilanteissa.

Vertailemalla löydät parhaat ratkaisut

Mikä ulkomainen luottokortti tai laina olisi paras juuri omaan tilanteeseesi? Vastauksen tähän tarjoaa kotimainen Omalaina.fi-lainavertailu. Kilpailutamme lainat ja luotot jopa yli 30 koti- ja ulkomaisen luotonantajan kesken, jotta asiakkaamme voivat tehdä parempia taloudellisia päätöksiä.

Vertailu ei maksa mitään, etkä sitoudu lainanottoon, joten voit katsoa kaikki sinulle tarjolla olevat mahdollisuudet vaikka tänään!