Noormarkusta jääkiekon miesten vuoden 2019 ja alle 20-vuotiaiden vuoden 2016 maailmanmestariksi ponnistanut Juho Lammikko pelasi NHL:ssä fantastisen helmikuun.

26-vuotiaan hyökkääjän kuluvan kauden saldo oli ennen tätä kuuta 3+3, mutta Vancouver Canucksin hyökkääjä tuplasi sen helmikuussa.

Maanantaiyönä syntyi kauden kuudes ja kuukauden kolmas häkki Vancouver Canucksin ottaessa 5-2-voiton NY Rangersista. Nyt tehot 6+6 iskenyt pelaaja vastasi elintärkeän voiton voittomaalista.

Toimittaja Satiar Shahin mukaan Lammikko ei ole iskenyt pisteitä onnella, vaan fiksun pelaamisen myötä. Yön ohjurimaali oli yksi esimerkki tästä.

Satiar Shah

@SatiarShah
Lammikko hasn't just been lucky collecting points, he's been making legit plays like that wonderful tip in he just scored

Toimittaja Rob Williams muistutti, että Lammikko on kerännyt 11 pinnaa luotsi Bruce Bodreaun alaisuudessa 27 pelin aikana. Aiemmin koko uralla hän olin latonut 12 pinnaa 104 ottelussa.

Rob Williams

@RobTheHockeyGuy

Rob Williams

@RobTheHockeyGuy
Lammikko now has more points (12) than he had in his NHL career prior to joining the #Canucks.

47 games for Vancouver, 84 games for Florida.
#Canucks' Juho Lammikko has 11 points in 27 games under Boudreau.

Previously in his NHL career he had 12 points in 104 games.

Lammikon edustama Canucks taistelee Tyynenmeren divisioonassa viimeisistä jatkopaikoista. Joukkue on tuossa kuudennella paikalla. Esimerkiksi varmaan pudotuspelipaikkaan, kolmanteen sijaan on matkaa neljä pinnaa.