Jokerien faniyhdistys Eteläpääty ry tukee tällä hetkellä seuran nuorisojoukkueita.

Eteläpääty tiedottaa sosiaalisessa mediassa järjestävänsä kannattajamatkan nuorten SM-sarjaotteluun Lahteen, jossa kohtaavat Jokerien ja Pelicansin U20-joukkueet. Kamppailu pelataan 11. maaliskuuta kello 19.00 alkaen.

Eteläpäädyn Twitter-tilin perusteella matka selvästikin kiinnostaa seuran kannattajia.

Se on muuten sellainen homma, että Lahden vieraspelireissun eka dösä meni täyteen päivässä. Nyt hoidettu isompi auto alle ja sekin täyttyy kivaa vauhtia! Eteläpäädyn tilillä kirjoitetaan.

Helmikuussa faniyhdistys ilmoitti myös, että se vaatii Jokerien lähtöä KHL:stä. Tällä kaudella helsinkiläisseura ei enää pelaa. Jokerit tiedotti, että vallitsevassa maailmantilanteessa kauden jatkaminen olisi ollut mahdotonta.

Eteläpääty

@Etelapaaty
Se on muuten sellainen #homma, että Lahden vieraspelireissun eka dösä meni täyteen päivässä. Nyt hoidettu isompi auto alle ja sekin täyttyy kivaa vauhtia! Kymmenisen nimeä vielä, niin laitetaan toinen bussi tilaukseen. Lähde mukaan ja ilmoittaudu: docs.google.com/forms/d/e/1FAI… #Jokerit
docs.google.com

U20 Pelicans - Jokerit 11.3.2022

Ensimmäinen bussi täyttyi ja lähtijöitä on nyt 50 henkeä. Jotta seuraava bussi starttaa tarvitaan vielä 10 lähtijää. Ilmoitamme ilmoittautuneille keskiviikkona saatiinko tarpeeksi lähtijöitä lisää....