SaiPan U20-joukkue joutui pelaamaan sarjaottelun lauantaina täysin repaleisella kokoonpanolla. Se kohtasi kotiottelussaan Karhu-Kissat ja hävisi lopulta lukemin 4-10.

SaiPa oli saanut kokoonpanoonsa ainoastaan kahdeksan kenttäpelaajaa sekä kaksi maalivahtia. Näin ollen joukkueella oli käytettävissään ainoastaan kolme vaihtomiestä. Kokoonpanoon oli merkattu neljä laitahyökkääjää, yksi keskushyökkääjä sekä kolme puolustajaa.

Joukkueen pelaajista osa on parhaillaan SaiPan edustusjoukkueen matkassa ja osa alle 18-vuotiaiden joukkueessa. Tämän lisäksi joukkueen otteluraportin mukaan joidenkin pelaajien poissaolon taustalla ovat armeija sekä loukkaantumishuolet.

Kaikki kokoonpanossa mukana olleet pelaajat kirjauttivat lopulta täysin poskettomia peliaikoja. Jokainen pelasi vähintään 30 minuuttia eli yli puolet ottelusta. Suurimman jääajan keräsi puolustaja Eetu Santanen, joka vietti jäällä hurjat 43 minuuttia ja 19 sekuntia. Hänen lisäkseen myöskin hyökkääjät Roope Turunen (41:32) ja Mikko Liukkonen (40:38) pelasivat yli 40 minuuttia ottelussa.

Tämän kauden loput ottelut ovat SaiPan A-nuorille käytännössä merkityksettömiä. Joukkue ei päässyt runkosarjan jälkeen voittajien vaiheeseen, vaan putosi alempaan jatkosarjaan taistelemaan sarjapaikastaan. Joukkue ei voi kuitenkaan pudota sarjasta enää tämän kauden puitteissa. Sillä on jäljellä vielä kuusi ottelua tällä kaudella.