Aleksandr Ovetshkin on ison saavutuksen kynnyksellä NHL:ssä. Iskemällä vielä yhden maalin hän nousee NHL:n kaikkien aikojen kolmanneksi parhaaksi maalintekijäksi yksin ja jättää Jaromir Jagrin selkänsä taakse.

Ovetshkin oli lähellä tehdä maalin Edmonton Oilersia vastaan. Maali ammotti tyhjänä, mutta venäläistähti laukoi kiekon varmasta paikasta maalivahdin syliin.

Jagr kommentoi maalipaikkaa ja kuittaili Ovetshinille Twitterissä.

– Älä viitsi, Ovi! Lähetin sinulle jo videon onnitellakseni sinua, Jagr irvailee.

– Uskon, että jokaisella ennätyksellä on oma auransa, oma suojansa. Osaako joku selvittää, kuinka monta laukausta vaadittiin, että Wayne Gretzky rikkoi Gordie Howen ennätyksen? Se olisi mielenkiintoista.

Jaromir Jagr

@68Jagr
Come on Ovi ,I already send a video to congratulate you,I need a motivation to come back😳I believe, every record has it own aura, own protection.Can anybody find out how many shots on net need Wayne Gretzky to beat Gordie Howe record? ( from 801 to 802 )That would be interesting

ًًً

@icenineleafs
Ovi decided he doesnt wanna pass Jagr on the all-time goals list tonight