NHL:n ystäville on tarjolla melkoista herkkua, sillä tänään lauantaina Yle näyttää peräti kaksi NHL-ottelua peräjälkeen.

Ensin kohtaavat Nashville Predators ja St. Louis Blues kello 19:30 alkavassa kamppailussa. Predatorsia edustavat suomalaisista maalivahti Juuse Saros ja hyökkääjät Mikael Granlund sekä Eeli Tolvanen. Bluesin värejä puolestaan kantavat maalivahti Ville Husso sekä puolustaja Niko Mikkola. Ottelun selostaa Simo Leinonen.

Heti perään kello 22:00 alkaa puolestaan Carolina Hurricanesin ja Philadelphia Flyersin välinen koitos. Hurricanesia edustavat suomalaisvahti Antti Raanta sekä hyökkääjät Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Jesperi Kotkaniemi. Flyersissa pelaa puolustaja Rasmus Ristolainen. Tämän kamppailun selostaa Velja Engström.

Läntisessä konferenssissa Blues on tällä hetkellä sijalla kolme ja Predators sijalla kuusi. Idässä Hurricanes on puolestaan kärjessä, kun taas Flyers on sijalla 14.