Mestis-joukkue Kiekko-Vantaata kipparoiva Joni Piipponen on ilmeisesti kevään miehiä, ainakin kuluvasta kevättalvesta puhuttaessa. Tiukasti pudotuspelipaikasta kamppailevan joukkueen hyökkääjä on toki latonut läpi kauden maaleja hyvin, mutta viimeisen viikon aikana hän on päässyt tolkuttomaan vireeseen.

Nirmijärveltä ponnistanut pelimies iski viime viikon lauantaina Hermestä vastaan kypärätempun, perään alkuviikosta syntyi JoKP:n reppuun yksi häkki. Ketterää vastaan Piipponen ei torstaina osunut, mutta tilastoihin kertyi syöttöpinna.

Perjantain suoritus SaPKoa vastaan olikin sitten suorastaan laiton. Piipponen latoi reilun 16 minuutin peliajalla tehot 4+0.

Vantaalaisittain parasta on tietysti se, että yllättävän hyvään kevätvireeseen päässyt joukkue otti näistä mainituista matseista kolme voittoa ja kaikkiaan yhdeksän pinnaa.

Tehohyökkääjä Piipposen tämän kauden saldo on nyt huikea 26+15=41. Nurmijärveltä ponnistanut 27-vuotias taituri oli Mestiksen maalipörssissä kakkossijalla ja pistepörssissäkin komeasti 11:nnellä paikalla perjantain pelien tauottua.

Maalipörssissä edellä keikkui ennen lauantain pelejä vain Hokin Oskari Siiki (28+25=53).

Kiekko-Vantaa taistelee Mestiksen häntäpäässä, mutta pudotuspeleihin sillä on mitä mainioimmat saumat. Joukkue oli ennen lauantaita ensimmäisellä karsiutujan paikalla 11:ntenä, mutta viimeinen jatkopaikka oli vain kahden pisteen päässä – ja sen sijan SaPKo oli pelannut ottelun vantaalaisia enemmän.

Mestiksessä pelataan lauantaina kolme ottelua. Kierros pääsi vauhtiin kello 16.