NHL:ssä seuraa vaihtanut Kaapo Kähkönen paljasti Puun takaa -podcastissa, miten hänelle kerrottiin siirrosta San Jose Sharksiin.

Minnesota Wildin entinen maalivahti kertoo, että siirto tuli hänellä täytenä yllätyksenä. Kähkönen oli aamuharjoituksissa, kun hänet vedettiin yllättäen sivuun. Aluksi hän luuli, että kyse olisi jostain aivan muusta kuin siirrosta.

– Aamujäitä siinä vedettiin. Piti olla illalla Vegasia vastaan peli. Olin siinä jäällä ja kesken harjoituksen yksi apukoutsi tuli sanomaan, että mun pitää lähteä jäältä pois. Sitten mä kysyin, että minkä h*lvetin takia? Miksi mun pitää lähteä pois? Siihen hän ei suostunut sanomaan mitään. Sanoi vaan, että joku kopissa sanoi, että Kaapon pitää tulla pois jäältä.

– Eka reaktio oli totta kai, että onko jollekin sattunut jotain. Ei käynyt mielessäkään, vaikka oli Trade Deadline Day, että olisi joku treidijuttu. Sitten mä menin koppiin, aloin ottamaan kamoja pois päältä, ja joku tuli sanomaan, että GM on tulossa, että oo rauhassa. Sitten se tuli siihen ja sanoi, että tämä oli nyt tässä, että kiitos kaikesta, Kähkönen paljasti podcastissa.

Siirron jälkeen suomalaismaalivahti liittyi hyvin nopeasti Sharksin mukaan. Samalla hän pääsi myös pelaamaan ensimmäisen ottelunsa joukkueen riveissä Edmonton Oilersia vastaan.