Liigassa pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Sport on vahvistanut hyökkäystään uudella pelaajalla.

Vaasalaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on päässyt kaksivuotiseen sopimukseen Mikko Juusolan kanssa. 24-vuotias laitahyökkääjä edusti kuluneella kaudella SaiPaa, jossa 46 ottelussa syntyi tehopisteet 11+8=19.

– Juusola löi itsensä läpi Liigaan viime kaudella ja seuraavat askeleet ylöspäin ovat enemmän kuin mahdollisia. Mikko on erittäin nopea luistelija, joka ajaa hanakasti kiekon kanssa maalille. 11 maalia hyvin vähäisellä ylivoima-ajalla kertoo kovasta potentiaalista tehdä maaleja ja tulosta. Hienoa saada hänet Sport-paitaan kahdeksi seuraavaksi kaudeksi, sanoo Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä seuran tiedotteessa.

Juusolan lisäksi Sport tiedotti perjantaina myös Mikko Salmion sopimuksesta.