JYP julkaisi keskiviikkona uuden taloudellisen sekä urheilullisen strategiansa. Isoin uutinen oli, että jatkossa JYP nostaa pelaajabudjettiaan ja tähtää hankkimaan entisiä JYPin tähtipelaajia ulkomailta.

Pidemmällä aikavälillä JYP panostaa juniorituotantoon ja oman valmennusideologian tottamiseen. Tavoitteena on tuottaa omatoimisia, urheilullisia, peliä nopeasti hahmottavia, nopeita ja kamppailuvoimaisia JYP-pelaajia.

Tilaisuudessa vahvistettiin myös seuran uusi valmennus. Joukkueen päävalmentajaksi siirtyy Jukka Rautakorpi. Hänen uusi apuvalmentajansa on Ville Nieminen, maalivahtivalmentajana toimii Janne Pekkarinen ja Ville-Veikko Pohjanvirta toimii fysiikkavalmentajana. Valmennustiimiä täydennetään vielä kevään aikana. Sopimukset ovat kolmevuotisia.

LUE MYÖS: Kova hankinta! JYP vahvisti hurjan maalivahtihankinnan