Tshekki on julkaissut joukkueensa ensi viikolla pelattavaan Carlson Hockey Gamesiin eli kotimaansa EHT-turnaukseen.

Päävalmentaja Kari Jalonen on valinnut joukkueeseen Liigasta maalivahdit Marek Langhamerin ja Nick Malikin, puolustajat Jan Scotkan ja David Sklenickan sekä hyökkääjä Jiri Smejkalin.

Tshekki kohtaa turnauksessa Itävallan, Suomen ja Ruotsin. Itävalta toimii turnauksessa Venäjän korvaajana.

Mikäli haluat tutustua samalla Leijonien otteluohjelmaan, niin se onnistuu kätevästi täältä.

Tshekin EHT-joukkue (ja MM-leiriryhmä):

Maalivahdit: Petr Kváča (Bílí Tygři Liberec), Nick Malík (KooKoo), Marek Langhamer (Ilves)

Puolustajat: Vojtěch Budík, Lukáš Kaňák, David Jiříček (kaikki HC Plzeň 1929), Jan Ščotka (JYP), Michal Jordán (Amur Habarovsk), Jakub Krejčík (Dinamo Minsk), Jakub Jeřábek (Spartak Moskova), David Sklenička (Kärpät), Libor Šulák (Örebro HK), Richard Nedomlel (Mountfield HK).

Hyökkääjät: Ondřej Beránek, Jiří Černoch, Jakub Flek, Jan Hladonik (kaikki HC Energie Karlovy Vary), Petr Holík (HC Kometa Brno), Petr Kodýtek (HC Plzeň 1929), Patrik Zdráhal (HC Verva Litvínov), Petr Fridrich (HC Vítkovice Ridera), David Cienciala, Matěj Blümel (molemmat HC Dynamo Pardubice), Adam Klapka (Bílí Tygři Liberec), Jiří Smejkal (Pelicans), Pavel Kousal (BK Mladá Boleslav), Matěj Stránský (HC Davos), Roman Červenka (SC Rapperswil-Jona Lakers)