Ässät on hankkinut nimekkään vahvistuksen hyökkäykseensä. Seura on solminut kaksivuotisen sopimuksen Jan-Mikael Järvisen, 34, kanssa.

Järvinen on pelannut kolme viimeistä kautta ulkomailla: Saksassa, Ruotsissa ja viimeisimpänä Itävallassa. Ennen ulkomaan kiertuettaan Järvinen pelasi pitkään Tapparassa, jonka riveissä hän voitti myös kaksi Liigan mestaruutta.

Järvinen nähtiin viimeksi Liigassa kaudella 2018-19. Hän nakutti tuolloin Tapparan riveissä 60 ottelussa tehot 10+30=40.

Viime kaudella Järvinen iski 46 ottelussa tehot 4+18=22 ICEHL:ssä. Kausi päättyi mestaruuteen.

– Olemme todella tyytyväisiä, että saimme kokeneen ja paljon voittaneen kotimaisen keskushyökkääjän kiinnitettyä Ässiin kahdeksi seuraavaksi kaudeksi. Jan-Mikael Järvinen on huippu-urheilija sanan kaikissa merkityksissä ja hän on pelannut aivan top-organisaatioissa. Tappara, Mannheim, Malmö ja Salzburg, kaikki ovat eurooppalaisia huippujoukkueita, joissa vaatimustaso on todella korkealla, kommentoi Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula.

Kymmenen viime kauden aikana hän on ollut joka kerta pudotuspeleissä, seitsemän kertaa finaaleissa ja kolmesti voittanut mestaruuden. Se kertoo aika paljon Jan-Mikael Järvisestä.

LUE MYÖS: Huhhuh! Lähde: Ruotsalaisseura nappaamassa kaksi Liigan tähtihyökkääjää