SHL-seura Brynäs on hankkimassa ensi kaudeksi Liigasta kaksi järisyttävää vahvistusta, kertoo ruotsalaislehti Expressen. Lehden tietojen mukaan Brynäs on lähellä sopimusta Saku Mäenalasen ja Hannes Björnisen kanssa, mutta mitään ei ole vielä lyöty lukkoon.

Björninen siirtyi kesken viime kauden Pelicansiin. Hän ehti pelata 13 ottelua lahtelaisten riveissä ja iski niissä tehot 4+3=7.

Mäenalasella puolestaan on voimassa oleva sopimus Kärppien kanssa. Sopimus kuitenkin sisältää ulkomaan option. Menetys olisi Kärpille valtava. Mäenalanen iski tällä kaudella 47 matsissa tehot 13+28=41.

Mäenalanen sekä Björninen olivat mukana Leijonien olympiajoukkueessa voittamassa kultaa. Björninen vastasi finaalin ratkaisseesta voittomaalista.

LUE MYÖS: Kova hankinta! Ässät houkutteli kaksinkertaisen Liiga-mestarin takaisin Suomeen