Leijonien MM-kotikisoihin valmistautuva joukkue vahvistuu neljännellä NHL-nimellä.

Tuoreimpana mukaan saatiin Montreal Canadiensin laitahyökkääjä Joel Armia. 28-vuotias porilainen liittyy Leijonien vahvuuteen loppuviikon aikana miehen läpäistyä seuransa lääkärintarkastuksen runkosarjan päätteeksi.

Yli 400 NHL-peliä urallaan pelanneen isokokoisen Armian kulunut NHL-kausi oli vaikea. Hyökkääjä pelasi kauden aikana 60 ottelua tehoin 6+8=14. Armian nelivuotinen, 3,4 miljoonan dollarin vuositulot takaava sopimus kattaa vielä kolme seuraavaa sesonkia.

Leijonien muut NHL-vahvistukset ovat toistaiseksi hyökkääjä Juho Lammikko, puolustaja Henri Jokiharju sekä loppukauden taalajäillä pelannut maalivahti Harri Säteri. Lopullinen MM-kisajoukkue julkaistaan tulevana sunnuntaina tai maanantaina.

Armian MM-edustuksen varmistumisesta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.