Nashville Predatorsin suomalaisvahti Juuse Saros loukkaantui juuri ennen pudotuspelien alkua. Saros on ollut viime vuosina Nashvillen tärkeimpiä pelaajia, joten hänen loukkaantumisensa oli iso takaisku.

Saroksen puuttuminen näkyi etenkin ensimmäisessä ottelussa. Colorado Avalanche pöllytti Nashvillea rumin 7-2 numeroin.

Saroksen piti olla sivussa kaksi ensimmäistä pudotuspeliottelua. Toisen ottelun jälkeen päävalmentaja John Hynes kuitenkin antoi suomalaisesta varsin epämääräisiä kommentteja.

– Se on mahdollista. Asia on vielä kesken, mutta en sulkisi sitä mahdollisuutta pois tässä vaiheessa, Hynes kommentoi Saroksen paluuta.

Nashvillen tilanne on kuitenkin parantunut, vaikka Saros ei vielä pystyisikään pelaamaan. Seura on löytänyt itselleen vahvan maalivahdin Connor Ingramista. Kolmosvahti on noussut nyt seuran pelaavaksi maalivahdiksi pudotuspeleissä ja hän keräsi viime yön 1-2 tappiossa 49 torjuntaa.