HIFK on julkaissut kaksi pelaajasopimusta.

Helsinkiläisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että on päässyt 1+1-vuotiseen jatkosopimukseen maalivahti Roope Taposen kanssa. Samalla HIFK on tehnyt myös kaksivuotisen sopimuksen puolustaja Einari Luhankan kanssa.

Luhanka, 22, edusti kuluneella kaudella Mestiksessä Imatran Ketterää, jonka riveissä 42 ottelussa syntyi 20 tehopistettä. Tilille tuli myös kaksi Liiga-ottelua HIFK:n paidassa.

– Einari on entinen Kollien kapteeni, joka on määrätietoisesti rakentanut uraansa juniorivuosista kohti liigaympyröitä. Kahden edellisen kauden aikana hän pelasi nousujohteisesti Mestiksessä ja esiintyi joulukuussa jämäkästi meillä pelatessaan. On hienoa saada oma kasvatti takaisin kotiin ja auttaa häntä etenemään ammattilaisurallaan, sanoo HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen seuran tiedotteessa.